Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Main. » Onne - Aplicatie Main by Onne.XD rpg3


Onne - Aplicatie Main by Onne.XD rpg3

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Carsin Daniel si sunt din Craiova.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Am ales sa aplic in acest team deoarece ma uit de ceva timp la Evelyn si de acolo am zis sa incerc. Toti din team trag bine nu intra oricine stiu dar imi incerc norocul.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns:Ma numesc Daniel, am 14 ani . Imi place fotbalul si jocurile pe calculator. Ma pot considera o persoanal sociabila deoarece pot purta o conversatie foarte buna cu orice persoana, ma pot intelege extrem de bine cu orice tip de om schimb de vorba, cunoscand omul doar din cateva vorbe. Ma consider o persoana de treaba, de caterinca care tine la gluma si are simtul umorului, dar care este si serioasa cand este nevoie. Am cei 7 ani de acasa, fiind o persoana educata care stie sa ii respecte pe cei din injur si mai ales pe mine insumi. Las intotdeauna loc de buna ziua, indiferent de situatie. Am trecut clasa a XI-a la un liceu foarte bun din Galati, pe profilul stiinte ale naturii, consider eu ca este destul de bine pentru mine. Ca un defect pot zice este spiritul competitiv, uneori prea competitiv, dar si contrazicerea, cand sunt sigur de ceea ce zic ma contrazic pana iese ca mine, aceste ar fi cele mai mari defecte. Sunt o persoana ambitioasa, intotdeauna incerc sa imi ating obiectivul si nu ma las pana nu reusesc. In general pe PC ma joc: San Andreas Multi Player, Paladins, Euro Truck Simulator 2, Counter Strike: Global Offensive, CS 1.6, Fifa, in general jocurile co-op sau care se pot juca online, deoarece vreau sa ma joc cu prietenii, astfel evitand monotonia. Nu sunt laudaros, stau mereu la locul meu si imi cunosc bine locul, invat repede si ma adaptez in orice situatie. Incerc sa-mi rezolv singur problemele, fara sa cer ajutorul altor persoane, deoarece vreau sa demonstrez ca ma pot descurca de unul singur, dar cand este nevoie ofer ajutorul prietenilor care au nevoie. Am o relatie stransa cu toti prietenii apropiati, ei pentru mine sunt ca o familie, si adevarul asa este, la un moment dat din viata un prieten apropiat va ajunge si un membru al familiei, tin mult la prietenii si conteaza enorm de mult pentru mine astfel de prietenii. Incerc sa fiu cat mai bun la scoala, fara evinemente neplacute cum ar fi corigenta sau chiar repetentie, incerc sa trec clasa cat mai ok, pe propriile forte. Nu zic ca sunt un elev de nota 10 dar nu sunt nici cel mai prost. Acesta sunt eu, nu sunt perfect, dar ma bucur ce fel de persoana m-au crescut parintii mei carora le port un respect imens si care inseamna totul pentru mine si ca m-au facut sa inteleg cum sta viata si cum decurg lucrurile.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Din 2015 prin aprilie, 3 ani.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu, nu am avut.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Desigur.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Nu am mai fost in niciun clan.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCY5rES … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Nu am prietenii in team doar ii urmaresc pe yt.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Salut, bafta!

0

2

Status:
Respins / Rejected

Raspunzator / Answerer:
EveLyNWT

Raspuns / Answer:
Nu te pot accepta cu paintball, si n-ai dat modpack-ul.

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Main. » Onne - Aplicatie Main by Onne.XD rpg3