Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team Academy


Aplicatie Wolves Team Academy

Posts 1 to 3 of 3

1

1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns:Ma cheama George am 15 ani si sunt din Braila

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Deoarece am vazut ca acest team se urca usor usor

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Salut , ma numesc George. Am varsta de 15 ani. Sunt un baiat cu simtul umorului, glumesc cu cine imi permite, COMPETENT,cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa obtin tot ceea ce imi propun in viata si de multe ori chiar reusesc. Sunt muncitor, harnic si imi place sa obtin totul pe munca mea fara a primi prea mult ajutor de la cineva. Timpul liber mi-l petrec pe SA:MP, diferite jocuri dar cel mai mult imi place sa ma plimb cu bicicleta si skateboard.Am un proverb care ma motiveaza sa fac multe realizari: "Daca ai un vis, sa nu spui niciodata nu! Lumea iti vrea doar raul tau." Nu sunt firea aceea de persoana care sa renunte din prima incercare, in gandul meu este totul asa:daca nu am reusit de prima data sa ajung, sa devin, sa fac ce imi doresc nu se poate, eu daca imi doresc ceva obtin acel ceva, nu spun niciodata NU.Prin asta vreau sa spun ca tot ce crezi ca poti face, inseamna ca totul este posibil si niciodata sa nu te dai batut, sa nu spui ca nu poti, sa nu spui ca nu este posibil pentru ca cu timpul se poate schimba orice, aceste vorbe pentru mine m-au ajutat sa fac un "pas mare" pentru binele meu.Aceste vorbe ma motiveaza mereu la ceva bun.Cand imi cere situatia, sunt foarte dur si ma impun foarte usor. Nu sunt o fire invidioasa, apreciez valorile si le evidentiez cat de mult pot. Am fost invatat sa respect pe cine merita, iar pe restul sa-i tratez ca atare.Incerc sa imi ajut prieteni si persoanele apropiate cu tot ce este nevoie.Ma pot considera diferit de cei pe care-i cunosc, deoarece imi iubesc dusmanii. Ei ma fac sa ma ridic in momentele in care sunt la pamant, am o satisfactie totala cand imi umilesc dusmanii si ma ridic peste nivelul lor. Am o gandire logica si analizez fiecare pas pe care urmeaza sa-l fac. sunt cinstit, muncitor, un om de incredere, ma integrez repede intr-un grup, sunt om de baza.Sunt un om vesel, nu imi place sa barfesc sau sa jignesc. Ambitia mea "da de dorit" in sensul bun al cuvantului, cand sunt implicat in unele treburi imi place sa imi duc treaba pana la capat si sa ma tin de promisiune in unele cazuri.Dar cam atat despre mine, restul ramane sa ma descoperiti voi.Nu imi place cand cineva isi bate joc de munca mea sau a altcuiva. Ma integrez foarte repede in colectiv. Hobby-ul meu in ultimul timp a fost SA:MP-ul. In afara de SA:MP ma mai joc CS:GO si Lol , in general jocuri multiplayer pe care le pot juca impreuna cu prietenii mei. Sunt o persoana de incredere si comunicativa. Sunt mereu dispus sa invat lucruri noi. Nu imi plac minciunile, mincinosii sau pacalicii. Sunt un tip foarte energic si vesel. Imi place sa vorbesc cu oricine, indiferent cine este. Imi place sa ajut pe fiecare cum pot. Am multi prieteni de treaba alaturi de care ma simt bine si in largul meu.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Joc samp de aproximativ 2 ani si in prezent joc doar pe rpg1 dar o sa incep sa joc si pe 3,4.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Da.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: KIA JR - M-am lasat de samp , PDB - M-a scos DUMi ca cica i-am comentat lu squiz , SS - Am iesit ca m-am certat cu Tase ca nu i-am dat sa joace pe RPG3 ca-l stiu codat

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCHZRUe … subscriber
#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Momentan este Nasu' EveLyN,dar daca intru imi doresc sa ii cunosc pe toti.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Spor la war.

0

2

Mai astepppt?

0

3

Status:
Respins / Rejected

Raspunzator / Answerer:
EveLyNWT

Raspuns / Answer:
Toate videoclipurile de la tine de pe canal cu Waruri sunt copiate de la altii.
Bafta, si iti dau un sfat, nu mai copia ca oricum imi dau seama usor.

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team Academy