Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie by Adrian


Aplicatie by Adrian

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Adrian , am 16 ani si sunt din Bucuresti.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Am ales acest team deoarece este un team frumos, membrii buni si bine organizat. 
#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns:  Salut , Ma numesc Adrian am 16 ani, locuiesc in Bucuresti , Sunt elev in clasa a 9-a , Sunt o persoana timida , Amuzanta , Sincera , Amabila , Imi place sa glumesc , dar doar atunci cand este cazul , Timpul liber il petrec pe SA-MP , Afara cu prieteni , Iesind la un Fotbal , pescuit si altele , Genurile mele de melodii pe care le ascult sunt : Dance, Rap, Hip Hop ,Imi plac filmele de genul : Comendie , Actiune , Intodeauna am mers pe vorba '' Respect si vei si Repectat '' , Imi place sa-mi fac prieteni noi , La scoala ma descurc destul de bine am note acceptabile , Profersori foarte buni , Caracterizare fizica : Am in jur de 1.70 , 60 kg , Par blond , Daca incep un lucru vreau sa-l duc pana la capat , Sunt pasionat in general de masini si motociclete , Imi place marca de masini Audi , Vreau sa ajung la un nivel cat mai mare in Fotbal, chiar daca uni spun ca e imposibil . Ii respect pe toti oameni din jurul meu , Am multi prieteni de treaba care imi petrec timpul impreuna cu ei . De asemenea Nu îmi plac oamenii care îsi rezolva problemele într-o maniera agresiva. Mi-am dat însa seama ca nu trebuie sa demonstrez nimic, nimanui. In timpul liber imi place sa joc SA-MP cu prieteni , sau sa iesim pe afara la un suc , meci de fotbal .Pe oriunde merg incerc sa las o impresie cat mai buna despre mine. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde si de la oricine , Am o parere foarte buna despre oameni comunicativi , glumeti , si sinceri. Nu imi place cand cineva isi bate joc de munca mea sau a altcuiva

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Joc de 2 ani, In prezent pe b-zone.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu am avut niciun conflict, nu sunt genu.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Desigur ca da.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Am fost doar in Sphinx , S-a desfiintat.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns:  https://www.youtube.com/channel/UCWZ5Fj … 9DTxBY3yXQ

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Momentan nu am prieteni aici, Dar ii cunosc pe majoritatea de pe youtube.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Sper sa imi acordati o sansa, Mersi pentru timpul acordat, Numai bine.

0

2

Respins

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie by Adrian