#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Ion, am frumoasa varsta de 17 ani si locuiesc in Republica Moldova.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Am ales sa aplic in aceasta echipa deoarece ii cunosc pe multi de aici si sunt abonat la Evelyn.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Imi place sa ajut cat mai multa lume si accept de fiecare data ajutor din partea oricarei persoane.Sunt un baiat ambitios si plin de viata, traiesc viata la maxim, sa zicem asa. Imi place sa imi fac prieteni noi dar iubesc si mai mult cand acele persoane raman langa mine si la greu. Imi plac jocurile care presupun munca in echipa. Sunt o fire energica cand este nevoie. Imi place sa ajut persoane la nevoie. Am avut sansa sa cunosc persoane care mi-au devenit prieteni adevarati. Nu-mi plac oamenii, lingusitori, falsi, increzuti si tot odata profitori. Imi place la o persoana atunci cand e sincera, ceea ce e de apreciat.Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat o familie frumoasa si sunt sanatos.Imi place atunci cand cineva se bazeaza pe mine si este multumit(multumita) de munca depusa de mine.In general sunt o fire seroasa si perseverenta.Imi place ca in jurul meu sa fie respect, de aceea motto-ul meu este:"Respecta, si vei fi respectat". Imi dau seama daca un om este de incredere daca este responsabil si sincer. Hobbie-urile mele sunt Sa:MP-ul si football-ul. Imi place sa ies cu prietenii mei, sa discutam diverse subiecte si sa ne jucam SA:MP sau alte jocuri multiplayer. Dupa parerea mea, fiecare persoana merita o a doua sansa, pentru orice intamplare neplacuta, care i-a deranjat pe unii jucatori. Pentru incheiere, sper ca aceasta descriere sa va demonstreze cum sunt ca om.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Eu joc SA:MP de aproximativ 3 ani de zile.In prezent joc doar pe o comunitate dar pe x2 servere. Rpg2 si rpg4.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu, nu am avut nici un conflict cu niciun membru deal team-ului.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Da, as veni cu cea mai mare placere.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Am fost in LEGENT team.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCWV8pV … subscriber
#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Nu am prieteni dar ii cunosc pe multi care joaca pe rpg4.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information
Raspuns: Multumesc ca acorzi timp pentru a-mi citi aplicatia. Sper sa-mi acordati o sansa. Nu va voi dezamagi.

Last edited by _St1m_ (2018-10-06 17:00:04)