Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team-Acan.10din10


Aplicatie Wolves Team-Acan.10din10

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Alberto,am 11 ani si sunt din Bucuresti.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Vreau sa fiu in team-ul in care este Evelyn.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Ma numesc Alberto si am varsta de 11 ani, sunt un baiat glumet, prietenos si foarte amabil, imi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu,desigur,daca ma respecta si ei pe mine.Cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie,dar totusi nu las pe nimeni sa ma calce in picioare.Sunt din Bucuresti, super competitiv, am spirit de echipa, nu apreciez glumele proaste si sunt foarte sociabil, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului. Imi place sa ies cu prieteni zilnic si sa ma distrez.Sunt o fire amabila si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni noi, sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SA:MP. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc si de a-mi recunoaste greseala. Sunt un tip care face totul cu cap pentru a fi toata lumea multumita si sunt sigur intotdeauna pe ceea ce fac. Sunt un om care nu tine cont de clan, factiune sau chiar team, eu apreciez cel mai mult persoana, nu ceea ce ofera. Ma adaptez la orice situatii si invat destul de repede ce si cum trebuie sa fac. Nu imi place sa las lucrurile neterminate sau sa le aman.Sunt o persoana foarte emotiva, astfel eu ma atasez foarte mult de unele persoane si mi-e greu sa renunt la ele.Desigur, ca orice persoana am si defecte.Am si defecte ca orice om, singurul care mi l-a putut sugera un prieten din SA:MP fiind ca sunt rareori incapatanat.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: 1 sau 2 nu mai stiu pe B-zone RPG3

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Da,adica am cont pe RPG 2,3,4,OG si RUby.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: ZEW TEAM-AM IESIT EU,NCS-AM IESIT EU.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCZSWHf … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Evelyn.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns:Inca joc pe B-zone dar nu am postat montage sa dovedesc asta.

0

2

Respins.

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team-Acan.10din10