Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Team .iTupeu Rpg3 / Sarpe


Aplicatie Team .iTupeu Rpg3 / Sarpe

Posts 1 to 4 of 4

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Adi, am frumoasa varsta de 18 ani si locuiesc in oras-ul ODOBESTI-Vrancea.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Am ales sa aplic in aceasta echipa deoarece am vazut ca este un TEAM puternic si toti membri sunt de treaba.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Sa începem cu începutul. Ma numesc Dragos,am vârsta de 18 ani. Locuiesc în Odobesti, jud. Vrancea. Un oras plin de oameni cinstiti, nu e o lauda, însa, ador unde locuiesc. E un loc unde esti tu cu natura, te simti asa cum vrei tu, îti petreci timpul asa cum vrei tu, te distrezi asa cum vrei tu... Pentru mine e un oras perfect. Traiesc alaturi de parintii mei, si nu pot spune ca-mi lipseste ceva, ma multumesc cu ce am, sunt fericit de ceea ce mi se ofera, duc o viata normala. Sa trecem la lucruri legate de mine, caracter moral si fizic. Sa începem cu cel moral, sunt un baiat onest, nu dau cu piciorul unei sanse uriase, îmi place sa ma bucur de viata, îmi place sa am prieteni, îmi place sa fiu eu însumi. Sunt sociabil, descurcaret, punctual. Sunt o fire calma, blânda, prudenta. Îmi stapânesc nervii, ceea ce dau dovada de o persoana la locul ei, de o persoana matura. Fiind unul din acei putini oameni, pot spune cu mâna pe inima ca am cei 7 ani de acasa. Nu pot spune ca sunt pasionat de învatat, însa scoala e un pas important în cariera mea, de aceea îmi dedic timpul liber pentru a ma descurca în felul meu. Sunt pasionat de K-1, nu stiu de ce, dar, îmi place acest sport asa cum e, te face sa te eliberezi, sa îti canalizezi energia. Nu-mi place sa judec persoanele, dupa parerea mea, nu e nimeni în stare sa judece un om, excluzând meseria de judecator, asta e alta treaba. Îmi plac animalele, de orice fel, de orice rasa, de orice culoare. Simt ca sunt acele fiinte care ma inteleg pe mine, si pot discuta ca de la egal la egal. Ca aspecte fizice, sunt un baiat înalt, sunt rezistent si am forta destula cât pentru vârsta mea. Nu-mi place sa poreclesc oamenii, sa le pun etichete sau sa ma cred superior fata de cineva, toti sunt egali, indiferent de rasa, culoare, înaltime si celelalte. Sunt o persoana cu capul pe umeri, o persoana care nu da înapoi si crede în sansa sa. Ca hobby am animalele si SAMP-ul, in trecut am practicat K-1. As vorbi ore în sir despre viata mea, dar nu cred ca intereseaza pe cineva asa de tare si nu cred ca este pe placul tuturor.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Joc de 4 aproape 5 ani pe comunitatile b-zone/bugged/og-times/ruby!

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu chiar nu am avut toti membri din acest team sunt foarte de treaba.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Da desigur.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Am mai fost in : KIA main si am dat din greseama /leave acum 1 an si BLAsT nu a mai vrut sa imi dea invite ca era fomist dupa bani vreia 10e sa ma bage din nou. .

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCk7ae9 … TmmaREQF8w

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Nu am dar am vazut ca sunt de treaba .

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Multumesc pentru timp-ul acordat ..  P.S: Discord: .itupeu #9640

Last edited by Sarpe (2018-06-27 07:54:19)

0

2

Pro, Tre sa ne lasi discord-ul nu Skype-ul

0

3

Iti ofer o șansă sa-mi dai add pe discord

0

4

EveLyNWT

Ti-am dat add

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Team .iTupeu Rpg3 / Sarpe