Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves-Team Academy . by GioviSILENT.V4


Aplicatie Wolves-Team Academy . by GioviSILENT.V4

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Salut. Ma numesc Giovanni Mihali , am 16 ani si sunt din Borsa judetul Maramures.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Am ales sa aplic aici deoarece este un TEAM destul de bine organizat de catre Fondator / Owner , sunt niste membrii activi si seriosi , isi da silinta pentru ca acest TEAM sa fie unul Legendar.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Ma numesc Giovanni Mihali si varsta mea reala este de 16 ani, sunt o persoana destul de cuminte. Sunt prietenos dar totul are o limita , daca îmi esti frate îti sunt frate daca imi esti dusman apai ai pus-o cu mine.Multa lume spune ca vorbesc urât si sunt needucat , dar când toata lumea are ciuda pe mine si sunt nevoit sa ma apar , atunci o fac asa cum stiu eu. Nu caut cearta decât când sunt provocat.Eu nu ma supar usor deoarece nu sunt genul de om care se supara repede , adica sa zic ca cineva mi-a luat telefonul meu care a costat 30 dolari , eu nu ma supar deoarece stiu ca si in viata mai pierzi nu doar sa castigi . Lumea jocurilor a început atunci când am intrat într-o comunitate în care se gasea 1 server de Counter-Strike , m-am apucat si eu sa joc sa vad cum este . Am jucat aproximativ 2 ani Counter-Strike dupa am remarcat ca este un joc fara nici un sens . Dupa m-am apucat de Minecraft un joc care se spune ca îti dezvolta imaginatia deoarece îti vin în minte diferite idei pe care le poti practica in real . În timpul vacantei de vara , ies cu prietenii prin oras sa ne distram , iar seara ne jucam pe la diferite localuri unde putem petrece si noi . Eu îi respect pe cei ce ma respecta !Sunt un baiat istet , cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului.Hobby-urile mele sunt: Fotbalul, innotul, basketul. handbalul si jocurile video. Imi place sa ies cu prieteni zilnic si sa ma distrez.Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni noi, sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SAMP si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult, Imi place foarte mult sa incerc lucruri noi. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc si de ami recunoaste greseala. Sunt un tip care fac totul cu cap pentru a fii toata lumea multumita si sunt sigur intotdeauna pe ceea ce fac. Imi place sa imi creez prieteni noi, imi place foarte mult sa fac sport si sa imi petrec timpul cu prietenii si in mare parte pe SA:MP. Sunt un om care nu tine cont de starea materiala a oamenilor si imi place sa am prieteni de toate gradele, sunt un baiat glumet cu simtul umorului sa nu ma supar din orice. Ma adaptez la toate situatiile si incerc sa le fac exact cum trebuie pentru a nu gresii si a fi sanctionat.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Jos SA:MP de 2-3 ani , si activez pe comunitatea B-Zone. (RPG1 , RPG2 , RPG4).

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu am avut.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Da.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Nu am mai avut niciun clan anterior.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UC8CYhk … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Am si cativa prieteni cu , care mai comunic pe SA:MP : Black.aNg3l , Carbune , Poker.BELEAUA . Si cativa membrii care doar am auzit de ei : croM , NorReSs , Felix , MouseFTW.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Multumesc ! Sper sa imi oferiti o sansa ! Uitati-va la videouri , printre PaintBall Montage , sunt si faze de la WAR. Multumesc inca o data !

0

2

Acceptat. Pe viitor pana la următoarea prezentare sa faci ceva frumos un killstraik de 10-15 killuri. Te rog sa imi dai add pe discord si comm pe yt ca esti tu.

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves-Team Academy . by GioviSILENT.V4