Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team Academy.


Aplicatie Wolves Team Academy.

Posts 1 to 5 of 5

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Tudor, am varsta de 17 ani si locuiesc in Cluj-Napoca

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns:  Am ales să aplic in acest team deoarece este un team destul de respectat  si doresc să îmi fac noi prieteni aici. Mereu în team-uri m-am simtit foarte bine, mi-am făcut prieteni noi, prieteni cu care am reusit să leg prietenii de nedescris, sper să fie si aici la fel.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: 
               Eu ma consider o persoana foarte distractica si foarte amuzanta sunt o persoana foarte intelegatoare care stie cum sa se distreze chiar si in cele mai grele momente din viata dar intr-adevar sunt si o persoana serioasa atunci cand este vorba de treburi importante. Timpul liber mi-l petrec practicand karate, pescuiesc foarte mult si fac niste cursuri de it pentru viitor.Animalele mele preferate sunt : cainele si leul. Preferatele mele sporturi sunt; fotbal, ping-pong, si pescuitul.Eu nu sunt o persoana pretentioasa eu stiu sa ma multumesc cu ce am Mie imi plac oameni distractivi si care stiu sa se multumeasca cu ce au si cei care stiu cum sa se distreze chiar si in momente grele. Am ochi caprui par blond. Caracterizare morala: Sunt un baiat simplu, prietenos, calm si serios. Sunt foarte punctual si imi place foarte mult ca si cel cu care trebuie sa fac o treaba sa fie punctual. Nu imi place sa intru in probleme sau sa ma cert. Stiu ce este respectul, ce inseamna a iti respecta colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat". Imi iubesc familia si tin la prietenii mei. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Joc de aproximativ un an si activez pe B-zone.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu am avut niciun conflict, nu sunt genu.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Desigur ca da.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Am mai fost in Hunter Team si Sphinx dar s-au desfintat.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns:  https://www.youtube.com/channel/UCb48Wa … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Deocamdata nu am prieteni in acest clan.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Sper sa fiu acceptat, de mult timp vreau sa fac parte dintr-un team atat de dezvoltat si va multumesc pentru timpul acordat aplicatie mele.

0

2

pro

0

3

Status:
Respins / Rejected.

Raspunzator / Answerer:
EveLyNWT

Raspuns / Answer:
N-are Cheats.

0

4

Esti Patetic ''N-are Cheats''

0

5

Ai rupt codu pe filmare.

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team Academy.