Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Main. » Cerere Main.


Cerere Main.

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma Numesc Ilie Adrian Leontin si am 15 ani

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Pentru ca vreau sa ajut acest clan.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns:Salut, numele meu este Ilie Adrian Leontin. Locuiesc in comuna Ciorani, mai exact Cioranii de Sus. Este un sat modest langa resedinta judetului Prahova, Ploiesti. Eu consider ca este un sat foarte bine pus sa zic asa, prin satul nostru trece soseaua nationala DN1D. Avem o fabrica de sifoane, o firma pentru croitorie si o firma condusa de un italian care produce niste piese care sincer sa fiu nu stiu care le sunt trebuina. (sunt niste piese care se mai pun la picioarele porumbeilor daca liderul stie, ca sa fiu mai exact). Avem un primar care isi face datoria. Avem un parc dragut cu piscine arteziene, un Profi, o echipa de fotbal cu un stadion si ne'numarate atractii turistice, dar sa nu uitam de atractia satului nostru de cateva sute de mii de euro, statuia lui Dromichete. Cam atat cu locul de unde provin eu, sa trecem la lucrurile legate de mine. Cum am spus, am 16 ani, ma ocup cu scoala, sunt elev. Am trecut clasa a9-a iar tendintele mele duc spre un liceu de Mechanica sau Economie deoarece sunt constient de faptul ca trebuie sa ne alegem si un job bun in viata. Dorinta mea este sa ma fac sofer de TIR, este o profesie pe care o iubesc. Nu este o profesie usoara cum spun unii. Dezavantajele pe care ti le aduc acest job sunt: Oboseala, nopti nedormite, riscul de accident din cauza somnului si multe altele. Avantaleje pe care eu le-am gasit sunt: Vezi lumea, locuri noi, cunosti noi persoane si de ce nu salariul, si salariul unui sofer de tir este decent. In tara un sofer de tir castiga in jur de 2500 RON si poate ajunge pana la 4500 RON dar insa pe comunitate (in afara tarii) poti castiga in jur de 3000 de euro. Eu sunt o persoana calma de obicei, nu bag in seama persoanele negativiste, le dau pace. Sunt o fire foarte sensibila dar am o latura si mai rea sa spun asa, nu-mi place de o persoana care se foloseste de altcineva sa obtina ceva si dupa sa-l inlature. Eu tratez persoanele din jurul meu cu respect deoarece am cei 7 ani de acasa cu toate ca unele persoane se comporta cu mine ca si cum as fi un naiv.Sunt un tip serios, responsabil și plin de resurse. Sunt sociabil, dar uneori, eu prefer sa raman singur. Am note bune la scoala si invat foarte bine. Imi place foarte mult sa particip la diferite activităti legate de sport. Ma duc la sala de sport de zi cu zi si ma antrenez. O pasiune de a mea ar fi fotbalul, il iubesc dar este si obositor.. Eu am 2 vorbe pe care le respect si le repet oricui de ne;numarate ori daca este nevoie acelea sunt: Respecta si vei fi respectat si Daca nu-ti convine de mine asa cum sunt poti sa pleci, nu ma schimb pentru nimeni si nimic, sunt eu insumi.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Am facut 2 ani de SA:MP

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu Nu cunosc.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns:Da, desigur.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: KIA Inca sunt, LB.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCArK7N … -U5wWtP-mA

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Nu cunosc pare rau poate daca vine Beyond.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: #EveFaceModpack-uriBune.

Last edited by ZeKaDa (2018-07-10 09:17:49)

0

2

Acceptat, dar nu in Main ci in Academy.

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Main. » Cerere Main.