Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Main. » Aplicatie YoIonutz


Aplicatie YoIonutz

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Ionut Costinel, am 17 ani impliniti luna asta pe 5 si sunt din Craiova.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Ca vreau in asta, sunt membrii de treaba.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Ma numesc Ionut si am varsta de 16 ani. Studiez la o scoala destul de buna si sunt in clasa a 10 a.Sunt un om calm, de treaba, glumet,insa totul se rezuma la familia mea. Poti sa ma injuri si o zi intreaga, insa totul pana la familia mea, deoarece toate au o limita. Am fost crescut cu multa iubire, mult respect si nu accept niciun fel de jignire la adresa familiei mele.Este singura chestie in care nu mai tin cont de cine se afla langa mine sau de situatia in care ma aflu.Sunt mereu dispus sa invat lucruri noi. Nu imi plac minciuniule, mincinosii sau pacalicii. Sunt un baiat foarte energic si vesel. Imi place sa ajut pe fiecare cum pot. Am multi prieteni de treaba alaturi de care ma simt bine si in largul meu. Inainte de a face ceva, mai intai ascult parerile fiecaruia, iar abia apoi fac ce consider ca trebuie facut. Apreciez ajutorul primit de fiecare data si niciodata nu uit ca l-am primit. Niciodata nu uit de unde am plecat si nu intorc spatele celui care m-a ajutat. Respect standardele impuse de ceilalti, dar imi place ca si ale mele sa fie respectate la randul lor. Incerc de fiecare data sa imi fac treaba pe cat mai bine posibil pentru a-i multumi pe cei din jur si, totodata, si pe mine. Pe oriunde merg incerc sa las o impresia cat mai buna despre mine. Imi place sa respect pe oricine, indiferent ca e un om cu care ma intalnesc pentru prima oara,este o dovada ca ai bun simt si cei 7 ani de acasa. Sunt o persoana modesta, careia ii place sa glumeasca, insa fara a intrece limita, careia ii place munca in echipa si care stie cand sa fie serios. Important e sa invatam din greseli si sa nu le mai repetam. In timpul liber mai ies cu prietenii la un football, la un club sau o cafenea , imi place sa joc SaMp si multe altele, pe care le face orice adolescent. Ca sporturi practic fotbal si tenis de masa.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Joc samp din 2012 din Decembrie si activez pe B-Zone.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu cred ca am avut cu nimeni.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Da.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Am fost in H2K, Dark Knights Team si nu mai stiu unde am fost, oricum, au fost team uri de scurta durata.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCwQxF5 … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Nu am prieteni in clan, dar ii cunosc foarte bine pe multi de aici.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Nu am mai postat pe canalul de yt de ceva timp, mi am inbunatatit modul de a trage.

0

2

Respins.
Calitate foarte slabuta in videoclipuri si conflicte in trecut.

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Main. » Aplicatie YoIonutz