Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team


Aplicatie Wolves Team

Posts 1 to 3 of 3

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns:Salut, ma numesc Igor Gorenco, am 14 ani si sunt din Calarasi.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns:Deoarece am multi prieteni in acest team, sunt prieten cu EvelyN. si cred ca impreuna vom face multe.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns:Ma numesc Igor si am varsta de 14 ani. Locuiesc in Republica Moldova. Sunt o persoana care adora distractia, stiu sa petrec si sa fac glume doar atunci cand simt eu ca ar trebui sa ridic moralul celor din jurul meu cu o gluma buna, dar atunci cand este vorba de seriozitate, sunt serios si ma abtin din glume. Acord mai multe sanse persoanelor care mi-au gresit, dar daca vad ca repeta acelasi tip de greseala asupra mea se cam schimba situatia. Imi place foarte mult sa desenez imagini ce contin tema iernii, mai pe scurt, imi place zapada si anotimpul iarna. Ca hobby-uri am: SAMP-ul, alte jocuri, Fotbalul, iesit pe afara, in timpul liber ies in oras cu prietenii la un suc, la un film pentru ca nu prea imi place sa citesc carti deoarece nu inteleg foarte multe lucruri din ceea ce contine acea carte. Ca sporturi preferate am: Basket, Handbal, Ping-Pong, Tenis, Fotball si Rugby. Sunt genul de persoana care respecta persoanele doar pe cele care merita cu adevarat sa fie respectate, nu pot oferi respect unei persoane care este ursuza cu mine. Eu tot am defecte de care nu ma pot debarasa, adica multe persoane isi pot tine ura in sine dar eu nu pot si mereu mi-o eliberez. Dar na, asa sunt eu si nu ma pot schimba. Sunt o persoana obisnuita cu preocupari normale. Mereu sunt fericit si ma simt o persoana libera, dar cand vine vorba de munca totul se schimba radical. Sunt un tip serios, responsabil și plin de resurse. Sunt sociabil, dar uneori, eu prefer sa raman singur. Sunt o fire capabila de orice si sunt foarte descurcaret. Nu imi place sa ma bag in certuri deoarece nu doresc sa cauzez probleme. Am note bune la scoala si invat foarte bine. Imi place foarte mult sa particip la diferite activităti legate de sport. Ma duc la sala de sport de zi cu zi si ma antrenez. Acesta este tipul de sport care il prefer cel mai mult. Stiu foarte bine limba romana, rusa, engleza și un pic de italiana. Sunt o persoana obisnuita cu interese normale. Mereu imi fac prieteni noi si mereu ii fac pe cei din jurul meu sa rada. Toti prietenii mei ma ajuta mereu si eu ii ajut inapoi deoarece trebuie sa ne ajutam reciproc. Deci acesta sunt eu, si cu bune, dar si cu rele, sper sa ma primiti asa cum sunt.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns:Joc SA:MP de cam 2 ani si ceva. Activez pe B-Zone.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns:Nu pot sa numesc conflict un singur: "Ai ban", spun toti de la nervi.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns:Desigur.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns:Nu am mai fost in team-uri.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns:https://www.youtube.com/channel/UC2Z6AWKzoexF9gCcZnxFvaQ?view_as=subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns:EvelyN., Poker, si altii.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Sper sa imi acorzi o sansa. Si mai adaug niste foto. https://imgur.com/a/xch4fq7

Last edited by Gorenco. (2018-07-16 17:00:11)

0

2

Pro la nab

0

3

Acceptat! iti ofer o sansa profita de ea la maxim, astept si un killstraik mai mare de la waruri de Luni-Vineri! Nu ma fa sa imi para rau.

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team