Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatii Wolves Team Academy by Gabi.30inciocan.


Aplicatii Wolves Team Academy by Gabi.30inciocan.

Posts 1 to 4 of 4

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from? Ma numesc Parpală Laurențiu, am 17 ani si sunt din Bucuresti.

Raspuns:Ma numesc Parpală Laurențiu, am 17 ani si sunt din Bucuresti.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Imi place aceasta echipa foarte mult, deoarece sunt membri de treaba si consider ca este o echipa respectata. As vrea sa ma bag intr-o echipa, doresc sa vad cum este si aici.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Ma numesc Parpala Laurentiu George si sunt din Bucuresti.Sunt un baiat care nu se lasa pana face totul pana la capat, imi place sa imi fac multi prieteni ( sunt foarte prietenos cu cei care ma respecta), imi place fotbalul foarte mult de asemenea joc la un club din Bucuresti, imi place sa ma distrez cu prietenii. Sunt un om ambitios, imi plac jocuriile pe calculator (in special SA-MP si Counter-Strike), imi place sa ajut oamenii care nu stiu unele chestii. Sunt un baiat amuzant, care stie sa se incadreze intr-o societate foarte rapid. Deobicei nu vorbesc vulgar, sunt o persoana mai linistita de fel. Problema este ca ma enervez foarte repede.. Mancarea mea preferata este piure cu snitel. Am inaltimea de 1,83 si 70 de kg. Am 3 surori ( 2 mai mici, una mai mare) . Sunt la liceul Sportiv "Elie Radu" din Bucuresti. Locuiesc in sectorul 3 mai exact in zona dristor. Materia mea preferata este Limba si literatura romana. Planul meu in viata pentru viitorul meu este de a ajunge fotbalist, iar in cazul ca nu voi ajunge,voi face o facultate pentru antrenori. Imi place sa fac persoanele apropiate fericite. Sunt un baiat "harnic" pot spune, imi ajut familia la orice problema sau altele, si alerg in fiecare zi, incercand sa imi indeplinesc visul. Imi place foarte mult sa imi aranjez parul, stau in fiecare zi arajandu-mi freza 20-30 minute. Imi place sa dau o mana de ajutor celor care trebuie, nu refuz niciodata in a ajuta pe cineva, atata timp cat nu am promis altcuiva sau am niste treburi personale de rezolvat. Ador sa vad ca lumea e multumita de mine si ca i-am putut ajuta, asta ma face mai bun si imi da o siguranta de sine. Nu imi plac persoanele care au un limbaj vulgar. Sper ca am mentionat toate calitatile si defectele mele in cele scrise mai sus.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Joc de aproximativ 3 ani cu pauze mici, activez pe comunitatea ''B-zone RPG4''

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu am avut un conflict cu nimeni, cred.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Da, as putea sa vin.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them? Am mai facut parte din ''Stars Team''.

Raspuns: Am mai facut parte din ''Stars Team'', nu am mai avut timp si am iesit din el.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCOci0J … 2H5sxSCblw

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Poker.Beleaua, Carbune, Black.aNg3l, Merisor.LeL.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Multumesc pentru timpul acordat!

Last edited by Gabi.30inciocan (2018-07-22 12:52:42)

0

2

Consider ca meriti o sansa deoarece te stiu din Verdant,esti un tip activ si muncitor fata de factiune. De la mine ai un PRO

0

3

PRO, baiat de treaba, bun la arme, te stiu de mai mult timp.

0

4

Status:
Acceptat / Accepted

Raspunzator / Answerer:
EveLyNWT

Raspuns / Answer:
Nush ce sa zic, tragi cam slăbuț pe filmare dar iti acord o sansa ca te cunosc si ca suntem prieteni. Pe viitor pana la următoarea prezentare esti rugat sa faci ceva frumos 2 liste la wars sau un killstraik de 10 kills la wars. Te rog sa imi dai add pe skype : EveLyNWT#0098

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatii Wolves Team Academy by Gabi.30inciocan.