Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie by Gele


Aplicatie by Gele

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns:Ma numesc Kokai Robert, am 14 ani si sunt din Timisoara.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns:Doresc sa ma alatur echipei deoarece vreau sa particip alaturi de membrii acestei echipe la multe war-uri si sa castigat.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns:Salut! Ma numesc Gabriel si am varsta de 16 ani. Ce pot spune despre mine? Hmm...sa incepem prin a spune ca sunt o persoana la locul ei, modesta, prietenoasa si de treaba. Cand este vorba de munca imi place sa fac totul "ca la carte" intr-un mod serios si mai imi place foarte mult lucrul in echipa deoarece consider ca mai multi competenti la un loc pot ajunge departe si sa termine treaba cu bine. Sunt o persoana capabila si spontana in ceea ce urmeaza sa fac, stiu sa respect oamenii dar de asemenea vreau si eu sa fiu respectat, sa iert cand e cazul si sa nu intorc spatele cand au nevoie de ajutor. Nu-mi place sa ma cert/sa am conflicte cu lumea, mereu daca "simt miros" de cearta sau ceva de genul, nu ma bag pentru ca nu-mi sta in fire dar de ameliorat conflictul da. Ca sporturi prefer fotbalul si plimbarile cu bicicleta. Am simtul unorului, imi place sa glumesc cu lumea dar normal, in limita bunului simt. Ceea ce nu-mi place e sa fiu luat la misto, nu prin gluma, cipur si simplu intentionat,urasc oamenii astia mai ales mincinosii. Imi place sa ajut lumea cu tot ce pot si nu astept nimic in schimb dar macar din bun simt un Multumesc! e de ajuns. Cam atat despre mine, daca voi fi acceptat veti afla mai multe detalii.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns:Joc SA:MP de 3 ani si joc pe Black Bugged.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns:Nu.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns:Desigur.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns:Am mai facut parte din ZEW TEAM si am iesit deoarece am avut niste probleme in familie si nu am mai putut fi activ.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns:https: https://www.youtube.com/channel/UCW6y17 … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Z3ro.HYENA , EveLyNWT

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns:Sper sa am o mica sansa de a intra.

0

2

Status:
Respins / Rejected

Raspunzator / Answerer:
EveLyNWT

Raspuns / Answer:
Succes data viitoare!

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie by Gele