Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie by SPEEDZ0R // EMBLEMA


Aplicatie by SPEEDZ0R // EMBLEMA

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns:Ma numesc Hodut Gabriel, am 16 ani si locuiesc  in judetul  Bihor orasul Oradea.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: M-am  gandit sa aplic aici  de oare ce imi  place intro-ul teamului  si vreau sa cunosc oameni noi cu experienta de la care sa invat ceva.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Sunt o fire complicata, dar în timp, pot fi "citit" foarte usor daca ajungi sa ma cunosti îndeajuns de bine. Îmi place sa stau foarte mult pe calculator, în ciuda faptului ca am prieteni si ies în oras când vremea este frumoasa sau cu o ocazie speciala. Pun suflet mereu în ceea ce fac si îmi este foarte greu sa ma despart de lucrurile la care am participat si întotdeauna ma gândesc la trecut si îmi doresc ca anumite momente placute sa nu se fi terminat. Sunt un baiat sentimental, usor de enervat, dar ma ajuta faptul ca ma linistesc rapid. Sunt o persoana rabdatoare, îmi place sa acord noi sanse persoanelor care au gresit, dar uneori sunt strict, iar peste cuvântul meu nu se poate trece. Ma tin mereu de promisiuni, oricât de ciudate si de greu de îndeplint ar parea. Nu suport sa stiu ca mi-am propus ceva si nu mi-am atins scopul. Îmi place sa glumesc foarte mult si sa încerc sa îi fac pe cei din jurul meu sa râda, dar stiu când sa ma opresc si sa redevin serios. Sunt o persoana serioasa, destul de matura pentru vârsta mea, dar asta nu înseamna ca nu îmi place sa ma distrez sau ca nu stiu de gluma, uneori chiar fiind imatur. Nu imi place sa fiu calcat in picioare, mereu având un cuvant de spus. Nu îmi plac persoanele care cersesc sau care cer cu imprumut bani si nici persoanele care incearca sa manipuleze oameni prin banii lor. Nu îmi place sa ma laud cu realizarile mele. Vorbesc deschis si fac glume mai "complexe" doar cu persoanele cu care îmi permit. Sunt retras si îmi ia ceva timp pâna sa ma împrietenesc sau sa ma încred în cineva, dar câteodata ma grabesc sa trag concluzii si îmi pun încrederea în persoane care nu merita acest lucru. Învat mereu din greseli pentru a nu le mai repeta vreodata. Încerc mereu sa îmi fac noi prieteni de nadejde, în care voi putea conta când îmi va fi greu. Stiu sa respect o persoana si nu astept respect reciproc, dar nici sa fiu luat în bataie de joc din aceasta cauza. Nu îmi place sa fiu luat în derâdere de altii pentru punctele mele slabe, si din acest motiv încerc mereu sa ies în evidenta prin punctele mele tari. Sunt o fire minutioasa si încerc ca nimic sa nu îmi scape din vedere atunci când cercetez ceva

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Joc  SA:MP de 4 ani pe comunitatea BuGGeD si pe server-ul OG-times.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu, nu am avut nici un conflict cu niciun membru deal team-ului.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Da, as face imposibilul ca sa vin.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Am  fost in  Legend team si samuray am iesit de oare ce am fost ocupat cu scoala!

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns:https://www.youtube.com/channel/UCG2I8-Sj-50fKCOzN8DwEXw?view_as=subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Nu am prieteni din acest clan.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Nu am.

0

2

Respins, nu esti pregatit.

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie by SPEEDZ0R // EMBLEMA