Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Main. » Aplicatie Wolves Team Main by SkyLight.


Aplicatie Wolves Team Main by SkyLight.

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Geani, am 14 ani si sunt din Ramnicu Sarat.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Am ales sa aplic in aceasta echipa deoarece este o echipa serioasa cu membrii de elita si un lider serios cu capul pe umeri.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns:Salut ma numesc Geani si am varsta de 14 ani, locuiesc in Ramnicu Sarat, Judetul Buzau. Ramnicul Sarta este un oras cam mic cu multe fete dragute si de treaba.O mica caracterizare fizica:: Am in jur de 1,90m si 80 kg.O mica caracterizare morala: Imi place sa ma distrez sunt un tip de treaba si ascultator uneori tare-n gura si uneori gretos.In timpul liber imi place sa ma plimb prin oras sau sa ma joc Fotbal cu prieteni si cand nu plec de acasa sa stau pe pc sa ma joc SA:MP sau CS:GO.Imi place sa ascult Rap/Trap si imi place sa ma uit la filme Horror,Actiune si Aventura.La scoala ma descurc bine mai mereu vreau sa iau note cat mai bune dar nu ma omor cu lecturile, nu pot spune ca nu citesc deloc dar nu ma omor citesc atunci cand trebuie sa invata [lectia] sau cand imi iau o carte de la biblioteca pentu a imi imbocatii vaocabularul,asta sunt eu.Imi place ca cel de langa mine sa isi faca treaba si sa nu stea degeaba.Cand e vorba de cev ce este nedrept ma bag pentru ca nu pot rezista, de fel nu sunt certaret si nici nu imi place sa deschid vreun conflict cu cineva.Cand intru pe Samp intru sa ma disterz singur sau cu prietenii nu imi place sa frec menta pe joc degeba si sa imi pierd timpul dar cateodata stau doar pentru Km la masini sau sa fac ore.Pe finalul descrierii tin sa precizez ca sunt genul care respecta cand e respectat, dar nu sunt genul care sa faca probleme intr-o institutie publica gen cum e scoala. Si am o deviza : Ma respecti, te respect ! Nu vreau sa va plictisec, o sa aflati mai multe despre mine pe viitor.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Joc de aproape un an de pe B-Zone si in general pe alte servere de samp.

5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Eu stiu ca nu, probabil ca am avut confilcte in trecut cu ei pe baza jocului.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Desigur!

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Zew Team - Am iesit pentru ca erau membrii cu care nu ma intelegeam pentru ca aveau arfe, SPHINX Team - Am iesit pentru ca atunci nu puteam face War Montageuri.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UC85iv6 … subscriber - Mi-am schimbat canalul pentru ca un fan a aplicat in KIA cu acel cont si nu am ce face cu el acum.

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Paai, cred ca Poker,Merisor.LeL si Vidiric putin.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Multumesc pentru timpul alocat citirii aplicatiei mele!

Last edited by FisSteRv4.3 (2018-08-22 11:14:09)

0

2

Pro

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Main. » Aplicatie Wolves Team Main by SkyLight.