Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team Academy


Aplicatie Wolves Team Academy

Posts 1 to 3 of 3

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Mihai, am varsta de 14 ani, si sunt din Republica Moldova.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Doresc sa aplic in acest team, pentru-ca este unul dintre cele mai bune team-uri. Imi place foarte mult logo-ul, si membri acestui team. Imi place ca in acest team sunt membri foarte, foarte buni, de treaba, sociabili, si care joaca super bine acest joc.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Salut ma numesc Mihai si sunt din Republica Moldova, dintr-un orasel micut numt Drochia, pot sa zic ca am parte de locuitori foarte omanosi, si prietenosi, foarte ajutatori si saritori la nevoie. Acuma as vrea sa va spun ceva despre viata mea virtuala, adica in joc si pe sit-urile de socializare etc ,si dupa vom trece la viata sociala. Pot spune ca sunt un gamer in carne si oase ,imi place extrem de mult sa ma joc jocuri video. Imi place foarte, foarte mult sa petrec timpul cu pretenii mei/colegii mei din clasa sa jucam diferite jocuri amuzante, sau sa ne distram in jocuri, iar daca nu am cu cine sa ma joc,joc SA:MP, singur si nu fac caterinca de loc. Imi place foarte mult sa filmez sa montez, si chiar ma pricep destul de bine la acest lucru. Acuma as vrea sa incep sa va spun despre viata mea sociala. Sunt o persoana ce face parte dintr-un anturaj comic, adica imi place sa imi fac prieteni cu care pot sa glumesc/sa fac glume, imi place sa petrec timpul liber vara, la bazin, ata cat si cu prietenii cu bicicleta. Imi plac foarte mult animalele,mai ales imi plac caiini. Sunt o persoana inalta cu 1.74, si imi place foarte mult sport-ul, la varsta mea am o inaltime si imi place sa practic sport, indifferent ce sport, imi place sa am un mod sanatos de viata.. Imi place sa ma ocup cu calculatoarele, nu sunt cel mai bun, dar in oricecaz, ma descurc, sunt o fire calma, si foarte respectuoasa, atunci cand primesc si eu respect din partea unei persoane. 
               
#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: In total joc acest joc de 2-3 ani, dar cel mai serios m-am apucat anul acesta, pentru-ca anii trecuti jucam cu prietenii just for fun.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu sunt tipul de persoana care se creeze conficlte, sau care sa intre in ele, si NU!, nu am avut nici un conflict cu membri acestui team.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Raspunsul este un mare DA, pentru-ca daca colegii mei au nevoie de ajutor, trebuie sa ii ajutam!

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Nu am mai fost in nici un clan, pentru-ca nu am avut intentia de a aplica in unul, dar acuma m-am gandit sa aplic, si sa-mi incerc norocul.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns:  https://www.youtube.com/channel/UCc5EF_ … subscriber Si imi pare rau ca sunt unele video-clupuri care sunt in 480, problema cu calitatea a fost rezolvata.

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Darius.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Salut Evelyn, si restu membrilor, vreau sa va spun, multa sanatate! Si sper sa intru, v-am pupat!

0

2

Pro, merita!

0

3

Respins

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team Academy