Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team by Gabriel.SGL!


Aplicatie Wolves Team by Gabriel.SGL!

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Salut, incep prin a va spune ca ma numesc Gabriel, am 14 ani, si locuiesc in orasul Focsani!

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: As vreasa fiu in acesta echipa unita, deoarece am vazut ca are un lider saritor in ajutor, mandru, activ si onorat. Un astfel de lider nu in toate echipele gasesti. Nu pot spune nimic rau cat si de catre membri acestei echipe, am vazut ca mereu sunt activi, mandri si de fiecare data isi fac treaba de colegi inclusiv ,,mafioti, stiu sa lucreze in echipa, si sa se ajute unul pe altul, iar cel mai important lucru, sunt mereu prezenti la activitati. Am vazut, explorat si admirat aceasta echipa, din momentul de cand am auzit de ea, si am vazut ce lider/membri are. Aceasta echipa, are un colectiv unit si mandru. Sper sa-mi fie acordata sansa sa fiu in aceast colectiv frumos si interesant. As vrea sa fiu acceptat pentru ca aici in WT m-as acomoda repede, deoarece am cativa prieteni in aceasta factiune, si am mai facut parte dintr-un team!. Si din cate am auzit e o bijuterie de echipa.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Ma numesc Gabriel, locuiesc in judetul Vrancea. Nu pot spune ca sunt un om simplu sau usor de inteles. Sunt o fire contradictorie, complicata. Si apreciez enorm oamenii care incearca sa ma inteleaga si nu se grabesc sa ma judece. Sunt momente cand devin egoist, cand ma gandesc doar la mine si trebuie sa recunosc ca uneori, lucrul asta m-a scutit de cateva suferinte in plus la momentul respectiv, dar m-a si dezavantajat in timp. Iubesc oamenii frumosi sufleteste. Ma inspira si ma fac sa cred ca daca vor, oamenii chiar pot fi buni. Nu am intalnit multi, dar aceia pe care i-am intalnit mi-au daruit putin din lumea lor, infrumusetand-o si pe a mea. Am descoperit astfel, ca inca mai sunt oameni care daruiesc pur si simplu, fara sa astepte ceva in schimb. Imi place viata. Imi place sa ma simt bine, sa fac ce-mi place, sa am in preajma oameni alaturi de care ma pot dezvolta. Imi place sa dansez si dansez oricand am chef. Imi place muzica buna, pe care nu pot sa o traiesc decat daca o cant, chiar daca nu am cine stie ce voce. Imi plac concertele live si de fiecare data ma intorc de la ele fara glas, dar plin de viata. Imi place romantismul, dar nu dus la extrem. Imi plac saruturile pe frunte si imbratisarile lungi. Parintii mei sunt cea mai mare comoara pe care mi-a dat-o Dumnezeu. Ca indiferent cat gresim, cu ce gresim, in inima si in ochii parintilor nostri vom fi mereu cei dintai si singurii care conteaza. Am invatat ca Dumnezeu iti scoate in cale oameni care sa te ghideze in momentele cheie din viata ta. De multe ori, tarziu iti dai seama care a fost scopul acelui om aparut in viata ta si de ce in momentul respectiv. Am învatat ca iubirea te face sa te simti deopotriva, cel mai puternic si cel mai vulnerabil om de pe pamant. Am învatat ca pentru a fi in armonie cu altii, trebuie sa ai o relatie frumoasa cu tine insuti. Sa stii sa te ierti, sa te accepti, sa inveti, sa uiti! Sper ca e suficient, veti afla mai multe despre mine pe parcurs.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Am activat pe rpg3 timp de 2 ani, unde am facut lvl41, check pe web Gabriel.Bahaos, insa m-am lasat de 3, si am venit pe 4, unde activeaza si liderul!

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu, deloc!

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Logic, asta ar fi datoria unui membru, insa odata ce am aplicat aici mi-am luat la instiintare ca am anumite obligatii!

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Imperial Team am primit Co-Owner, am plecat ca sa destramat!

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCCaGCw … S2j6H87jpA

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Evely, Klay, Zaragh, Felix care a fost, Raymon, Gabigolan, etc!

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Vreau sa specific ca deabia m-am apucat de Paintball-uri Montage, vor urma si War-uri Montage insa cand se vor schimba seara!

Last edited by Gabriel.SGL (2018-08-26 15:28:00)

0

2

respins!

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team by Gabriel.SGL!