Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team Academy by Razvanel.


Aplicatie Wolves Team Academy by Razvanel.

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns:Ma numesc Razvan, am 16 ani si sunt din orasul Focsani.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Tin sa cred ca am facut cea mai buna alegere deoarece am mai fost in Wolves si stiu prea bine care e mersul.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Salut, ma Numesc Bogdan Razvan si sunt din Focsani, mutat recent in UK. Oras stoke-on-trent. Sunt elev în clasa a 11-a, îmi place sport-ul muzica rap si sa ma joc pe calculator. Am ochii albastri si sunt brunet, de asemena mai sunt si un baiat de talie medie cam 183cm si voinic! .Sunt o fire serioasa, sunt mereu atent la cel mai mic detaliu al meu sau al persoanelor din jur si tratez acel detaliu cu seriozitate, incercand sa-l indrept daca este cazul, pentru a-l cataloga ca un detaliu pozitiv facand parte din calitati. Imi place respectul, fiecare pas din viata mea este facut cu respect pentru cei din jur dar si pentru mine deoarece merg pe principiul ca daca tu nu te respecti, sa nu ai obligatia ca cei din jur sa o faca. Cum spuneam mai sus ca seriozitatea este punctul meu forte, uneori am scapari in care uit de seriozitate, bineinteles fiecare scapare este calculata, sa nu fie una gresita. La fel cum seriozitatea este pe primul plan in viata mea, la fel si respectul dar si bunul simt. Pe langa toate acestea, sa nu credeti ca sunt un fel de dictator dupa aceasta biografie, dar am si caracteristici precum cea de om sociabil, imi place mereu sa fiu agreat de cei din jur, intr-un grup de persoane, asta deoarece tot timpul caut sa-mi formez un statut bine vazut in fiecare grup din care fac parte. Iubesc legea, nu permit ca cei din jur sa o calce in picioare, de aceea sunt atent tot timpul ce persoane culeg in cercul meu de prieteni. Deoarece sunt un iubitor al legii, sunt si un om bine catalogat, ordonat si curat din punct de vedere al caracterului. Fiecare lucru din viata mea are un loc special si este ordonat in asa fel incat sa nu fie o harababura in viata mea. Cam atatea as putea sa spun mai pe scurt despre mine.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Joc samp de aproximativ 4 ani, in prezent activez pe B-zone(RPG3/4).

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu prea cred ca am avut conflicte.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Da.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: FTW-> Membri de foarte buna calitate (sarcasm). Wolves-> Aveam nevoie de putin timp, o vacanta.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCEFPp- … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: EveLyNWT/Carbune/Poker.Beleaua.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Mersi.

0

2

Status:
Respins / Rejected

Raspunzator / Answerer:
EveLyNWT

Raspuns / Answer: Acceptat.

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team Academy by Razvanel.