Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team Academy by CristyanN.


Aplicatie Wolves Team Academy by CristyanN.

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Cristi, am 17 ani si sunt din orasul Constanta.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Consider ca este un team demn de nivelul meu, respectat cu membrii foarte buni.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Salut! Numele meu este Cristi, locuiesc in Constanta, un oras cu multe fete frumoase, unde ai multe orizonturi deschise, un oras in care invat la un liceu bun, si incerc sa dau cei mai bun din mine la liceu. Imi place sa am multe persoane in jurul meu pentru ca ma simt bine cand socializez,dar prietenii adevarati ii pot numara pe degete. Cand am un scop,fac absolut orice imi sta in putinta ca sa-l ating,indiferent de ce anume implica asta. Imi place foarte mult sa lucrez in echipa dar si pe cont propriu.In timpul liber, fac sala, ies afara cu prietenii sau ma joc pe calculator. Imi place sa ascult muzica pop, dance, rap, diverse remix-uri care ma atrag si ma definesc ca si persoana. Sunt o fire pasnica de obicei, nu pornesc sau intervin in conflicte aiurea. Nu doresc sa am probleme cu nimeni, sunt un om al iubirii si al pacii in general. Imi place sa studiez din cand in cand si sa invat noi lucruri pe parcursul vietii mele. Iubesc animalele, in special pisicile si cateii, chiar daca ma atrag si cele precum papagalii si pestii acvatici. Dupa cum am spus, sunt o persoana modesta, ca oricare alta, cu mici defecte dar si calitati. “Respecta si vei fi respectat” este motto-ul pe care îl urmez, respect atat oamenii care îmi sunt inferiori, cat si superiorii mei. N-am vazut jocul ca pe o provocare, il joc pentru a ma relaxa si distra, dar asta nu înseamna ca dau cu piciorul sanselor si trec cu vederea peste regulament. Sunt foarte disciplinat, si pun accent pe asta cand îmi aleg prietenii, nu ma apropii de oricine, sa nu zica lumea ca "cin' se-aseamana, se-aduna". Imi place sa fiu înconjurat de prieteni, asa vine si distractia, altfel intervine monotonia si te plictisesti. Sunt foarte saritor, daca cineva ma întreaba un lucru nu ii dau pace pana nu intelege perfect, asa o sa ma simt multumit ca am contribuit cu ceva pe server. Sunt o persoana caruia ii place sa se implice, sa dea tot ce e mai bun din el, sa isi sacrifice timpul numai ca acel lucru sa iasa bine si pe placul tuturor, o persoana de cuvant, cand promit cuiva un lucru, asa am sa fac , fara ocolisuri "Stai ca mai tarziu", "Nu pot acum" sau "Nu am timp". Imi place sa ma ridic de unul singur, sa invat ceva din acel lucru si mai tarziu sa îi pot învata pe alti din experientele mele. Sunt o persoana activa, asta stiu, iar prin activa ma refer la faptul ca nu-mi place sa lenevesc. Intodeauna incerc sa fac totul cat mai bine si, niciodata nu imi place sa ma dau inapoi.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: De 3 ani si ceva, 4 ani aproape. Activez pe comunitatea B-Zone RPG3.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Sincer sa fiu, nu, nu am avut.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Desigur, de ce nu.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: KIA jr - am iesit deoarece m-am lasat de samp in acel moment [TywinLannister aveam numele, cautati pe youtube Tywin // KIA, fostul meu cont de YT], ZEW TEAM - Am iesit deoarece se desfiintase, TL - M-a dat liderul afara doar pentru ca i-am zis 'moe'.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCo0Qxw … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Nu am prieteni aici cu siguranta o sa-mi fac.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Bafta!

0

2

Respins
Ai doar un paintball montage in care n-ai editat n-ai facut nimic ai filmat si l-ai trantit acolo.
Fa un warmontage cu 3-5 killuri pe faza si te astept cu o aplicatie noua.

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Academy. » Aplicatie Wolves Team Academy by CristyanN.