Wolves-Team

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Main. » bowS BOMBARUSA - aplicatie WT main.


bowS BOMBARUSA - aplicatie WT main.

Posts 1 to 3 of 3

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Valentin, 15 ani, Dambovita.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Pentru ca este o echipa foarte ok pentru mine.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Mă numesc Valentin, am 15 ani și sunt din orașul Târgovişte. În prezent mă ocup cu școala, studiez la Dora Dalles o scoală decentă, sunt elev în clasa a VIII-a, iar pe viitor aș vrea să dau la un liceu decent! Sunt născut în data de 24 mai 2003. Despre mine pot spune că sunt o fire deschisă cu lumea, sunt un băiat corect care nu pune la suflet foarte repede, nu mă supăr din orice. Mă consider o persoană calmă și răbdătoare, îmi place ca toate lucrurile să iasă bine, deci sunt o fire perseverentă! Îmi place să-mi fac prieteni noi (virtuali, reali), sunt o persoană foarte prietenoasă și înțelegătoare, în momentul în care cunosc o persoană, scopul meu este să râd și să glumesc pentru a destinde atmosfera! Am pretentia de la oamenii din jur sa imi spuna cand gresesc in momentul in care am gresit. Sunt o fire veselă, un băiat respectuos si săritor când ai nevoie de mine, necâstigând altceva decât respectul. În timpul liber, activez pe serverul RPG2 B-Zone, joc SAMP de aproximativ 4 ani pe diferite comunități, majoritatea timpului mi-l petrec pe SA:MP, însă mai am multe activități pe care le fac în viața de zi cu zi: cânt, ies cu prietenii, merg în excursii etc. De cele mai multe ori nu-mi place să mă descriu singur, las persoanele din jurul meu să facă acest lucru. Detest minciuna si oamenii care mint pe gratis, nu îmi plac oamenii cu 2 fețe care vor să-și pună problemele în cârca mea, iar despre mine pot spune că uneori sunt năzdrăvan, poate chiar neatent.. năzdrăvan în sensul în care iau lucrurile serioase într-un mod haotic, asa e felul meu. Cu astea fiind spuse, vă doresc o zi frumoasă și plină de energie pozitivă!

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: 4 ani, b-zone.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Daca am cont, da.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: GLT, s-a desfintat.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCt9bac … K8CNhW69gw

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Nu m-am uitat peste membri clanului sa-i vad care sunt.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: sal.

0

2

pro ca i bun

0

3

Status:
Acceptat / Accepted

Raspunzator / Answerer:
EveLyNWT

Raspuns / Answer: Welcome te rog sa dai add pe discord: EveLyNWT#0098

0


You are here » Wolves-Team » Aplicatii Wolves Team Main. » bowS BOMBARUSA - aplicatie WT main.