#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Salut, ma numesc Marcel si am 13Ani.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Deoarece mi-a placut aceasta.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns:  In primul rand ma numesc Marcel,am frumoasa varsta de 13 ani , si sunt din Chisinău, vreau sa spun ca sunt o persoana foarte placuta de lume , deoarece sunt mereu calm , sunt cuminte sunt la locul meu nu vreau sa ma cert cu nimeni , nu-mi place sa ma bat , imi apar mereu prietenii , nu-mi place sa fac diferente intre nimeni , imi place sa fiu respectat ,dar desigur si eu respect de aceea Motto-ul meu este :Respecta Pentru A Fi Respectat,nu imi place sa imi injur familia, prietenii , apropiatii mereu ii ajut cu ce pot , imi place foarte mult sa merg cu rolele, sa ma implimb cu bicicleta , cu prietenii mei , imi place sa-mi ajut familia dar si prietenii ,jocurile mele preferate ca sporturi sunt Fotbalul , Tenisul , Basketul ,iar jocurile mele preferate pe PC sunt :sa:mp ,Cs:go,league of legends , pe samp imi place foarte mult sa ma joc pe RPG2,factiunuea mea preferata este Si , de accea imi doresc foarte mult sa intru in Si , deoarece este factiunea mea prefera si am experienta ,fiind am mai jucat si pe alte conturi si stiu toate comenzile , c-am atata despre mine!Sper ca esti multumit Blondule de descriere! Sper din tot sufletul sa fii multumit, deoarece m-am straduit de data aceasta sa o fac mult mai mare si mult mai frumoasa!Respect SI

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Joc de 2.5 ani B-zone! si restu Og-times, Bugged, si alte servere.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu, nu am avut.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns:Da, desigur.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: N-am fost in unul pana acum.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UChC1Xa … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: EvelyNWT

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Multumesc, pentru timpul acordat sa fac aplicatie in Wolves Team! Succes cu clan-ul.