#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?
Raspuns: Eu sunt vlad si am 17 ani, sunt din Iasi.
#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?
Raspuns: Este o echipe unita ce poate face fata tuturor deficultatilor, doresc sa-mi fac noi prieteni din team-uri. Doresc ca asta sa fie primul meu team.
#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person
Raspuns: Eu ma numesc Vlad si am varsta de 17 ani. Am aproximativ inaltimea de 1,70 metri. Am 65 kg si ma ocup cu sportul. Sunt nascut pe data de 24.06.2001. Cel mai minunat lucru, sa fii nascut vara. Imi este cel mai drag anotimp. Imi place sa ma joc mai multe jocuri pe PC cum ar fi: Minecraft, Rules of Survival (un fel de PUBG) si bineinteles SA:MP. Am auzit de SA:MP si de B-Zone de la un prieten, si acum vreau sa-i multumesc ca mi-a aratat acest joc si acest server foarte minunat. Sunt foarte bland, comunic cu oameni diferiti. Vreau sa spun ceva si despre scoala. Imi place doar ora de sport, de biologie, si de limba romana. Imi plac doar pentru ca am profesori foarte buni, de treaba. In rest nu-mi mai place nici o ora. Sunt sampist si nustiu cat de mult o sa fiu, sper sa o tin asa in continuare. De mic copil am avut o educatie corecta din partea parintilor. Stiu ce-i respectul, atata timp cat voi fi respectat voi respecta si eu. Nu iubesc persoanele care nu se tin de promisiuni si care sunt neserioase. Asta ma enerveaza cel mai mult.
#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?
Raspuns: Joc pe RPG2.B-Zone.Ro din 2016.
#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?
Raspuns: Nu, nu am avut.
#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?
Raspuns: Da, sigur. Este normal sa ne ajutam reciproc.
7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?
Raspuns: Nu am fost.
8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link
Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCi7Rex … subscriber
#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?
Raspuns: Nu am prieteni in acest clan, sper sa-mi fac.
#10 Alte informatii folositoare // Other useful information
Raspuns: Nu am facut War Montage-uri pana acum pentru ca nu-mi duce PC-ul la o calitate buna si in 480p nu are rost. Voi incerca sa fac si War Montage-uri. Sper sa-mi acordati o sansa.
Last edited by fallen (2019-01-18 15:20:31)